Tapahtumat

Tapahtumat pähkinänkuoressa

Lappeenrannassa opiskelija pääsee toistuvasti maistamaan korkeakouluelämän virkistäviä puolia. Yhdistyksemme järjestää kalenterivuoden aikana vaihtelevasti erilaisia tapahtumia. Vakiintuneita tapahtumia vuoden aikana ovat: Halloween-bileet, Maistis- risteily sekä Skinder. Näiden lisäksi järjestämme jäsenistölle suunnattuja illanviettoja/peli-iltoja.

Kaikissa yhdistyksemme tapahtumissa on häirintäyhdyshenkilö. Häirintäyhdyshenkilö on tukihenkilö, jonka puoleen voi kääntyä, mikäli kokee tulleensa häirityksi joko toisen opiskelijan tai henkilöstöön kuuluvan tahon toimesta. He tukevat ja neuvovat häirintätilanteiden selvittelyssä. Häirintäyhdyshenkilöt eivät ole ammattilaisia, vaan he ovat hallituksen jäseniä, jotka ovat koulutettuja tehtäväänsä. Heihin voi olla yhteydessä myös, vaikkei itse olisi häirinnän kohteena, vaan on todistanut kyseisiä tilanteita tai haluaisi keskustella mahdollisista tavoista puuttua niihin. Häirintäyhdyshenkilöt eivät tee jatkotoimenpiteitä ilman avun pyytäjän suostumusta, ja kaikki keskustelut ovat täysin luottamuksellisia, sillä häirintäyhdyshenkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Poikkitieteellisiä opiskelijatapahtumia Lappeenrannan kampuksella ovat mm. saunikset eli tiistaisin pidettävät saunaillat, kiltaolympialaiset eli kuukausittain järjestettävä urheilutapahtuma, sitsit eli akateeminen pöytäjuhla jossa lauletaan ylpeydellä, sekä Wappu, joka tunnetusti kestää kampuksellamme neljä viikkoa.

Tästä pääset liittymään restonomien Kiltaolympialaisten Facebook-ryhmään.