SURE

SURE ry

Suomen Restonomit – SURE ry on lokakuussa 2000 perustettu restonomien ja restonomiksi opiskelevien edunvalvonta- ja palvelujärjestö, jonka tarkoituksena on edistää ja valvoa restonomien palkkauksellisia, oikeudellisia, ammatillisia ja yhteiskunnallisia etuja. SURE hoitaa jäsentensä edunvalvontaa mm. toimimalla työryhmissä, antamalla lausuntoja ja kannanottoja ministeriöiden lausuntoihin sekä vaikuttamalla lainsäädännön ja muiden säännösten valmisteluun.  

Sureo ry

Sureo restonomiopiskelijaliitto on restonomiopiskelijoiden valtakunnallinen yhteisö. Sureo ry on SURE ry:n alainen opiskelijajärjestö. Sureon tehtävänä on ajaa restonomiopiskelijoiden etuja, järjestää valtakunnallisia tapahtumia opiskelijoille ja parantaa restonomikoulutuksen laatua. 

Sureo:n jäsenenä pääset osaksi valtakunnallista restonomiopiskelija verkostoa ja saat jäsenhintaan kaikkien restonomiyhdistysten tapahtumat. Sureo:n jäsenenä pääset myös SURE:n opiskelijajäseneksi, jonka avulla saat entistäkin enemmän etuja kuten matka- ja tapaturmavakuutuksen tai perhe- ja perintöoikeudellista neuvontaa.

Sureo:n jäsenyydet löydät alla olevasta linkistä, jossa pääset myös tutustumaan jäsenyyksien sisältöihin.

Sureon jäseneksi pääset liittymään tästä.