Yrityksille

Miksi yhteistyökumppaniksi?

Tarjoamme yrityksille monia tapoja näkyä toiminnassamme. Yritys voi olla osana haalarisponsorointia, nousta esille vuosijuhlissa, tarjota yritysvierailuja sekä olla kehittämässä muita yhdistyksen järjestämiä opiskelijatapahtumia. Mikäli olette kiinnostunut yhteistyöstä, olettehan yhteydessä yritysvastaavaan sähköpostitse samu.rintala@lagerry.fi.

Haalarisponsorointi

Opiskelijat haalareineen ovat osa Lappeenrannan katukuvaa. Upeita, turkooseja haalareita tilataan restonomiopiskelijoille vuosittain noin 50 kappaletta ja ne näkyvät opiskelijatapahtumissa ympäri vuoden ainakin kolmen vuoden ajan, joten haalarit ovat otollinen mainospaikka yrityksille ja yhteisöille. Mainontaa voi tehostaa ostamalla mainospaikan sekä haalareiden etu- että takapuolelta.

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat ja sitsit ovat erinomaisia mahdollisuuksia tuoda yritystä positiivisella tavalla esille mainoksilla nimilapuissa ja lauluvihkoissa tai puheenvuoron avulla. Näissä tapahtumissa syödään, juodaan, lauletaan, pidetään puheita sekä tanssitaan. Yksi hyvä mainos on myös sponsoroidut tarvikkeet kuten servietit ja snapsilasit.

Ekskursiot

Ekskursiot antavat opiskelijoillemme käytännön näkökulmia restonomialan yritysten toiminnasta ja työllistymisestä. Yrityksille avautuu mahdollisuus avata omaa erityisosaamistaan sekä tavata tulevaisuuden työntekijöitä.